Tel. 022 – 6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Malachiet in de regio Utrecht

Voor originele puntgave malachiet stenen in de regio Breukelen belt of mailt met Imperoc. Wij rijden 1x per week door de regio Breukelen voor geïnteresseerden, winkels, marktkraampjes en verzamelaars / exposities. Voor originele malachiet, fluoriet, kwartsiet of amazoniet bent u bij Imperoc aan het goede adres. U kunt bij ons bestellen op de website en voor grote bestellingen komen we graag bij u langs op locatie.

We richten ons op unieke gepolijste Malachiet stenen. Van middelgrote tot grote mineralen met geraffineerde afwerking. Malachiet met prachtig vloeiende overgangen van lichtgroen naar donkergroen. Een absolute aanrader voor verzamelaars in de regio Breukelen. Imperoc heeft een passie voor bijzondere mineralen en A-kwaliteit sierstenen voor buiten en binnen.

Onze klanten in gemeentes zoals Breukelen, Abcoude, Loosdrecht, Groenekan en Hilversum kunnen wij aan huis bezoeken bij bestellingen boven 100 euro. Kijk eerst even op de website of u mooie Malachiet of andere items kunt vinden. Kijk eens naar ons assortiment van de volgende mineralen:

Voor klanten in de regio Breukelen u kunt natuurlijk ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Assortiment